Yleinen

Ompelimon blogi ja muita uusia blogituulia

Kuten jo vähän facen puolella annoin pari päivää sitten ymmärtää, täällä ruudun takana tosiaan puhaltelee muutoksen tuulet. Suuremmat ja kiinnostavammat tuulahdukset koskee yhteistyöprojektia, joka on tässä hiljattain saanut alkunsa. Oon aloittanut nimittäin työt oululaisen Ompelimo Kellon leivissä. Mutta älkää säikähtäkö, en minä huithapeli kotiompelijatar tule korjaamaan teidän oululaisten vetoketjuja tai lyhentämään lahkeita, sen puolen hoitavat edelleen supertaitavat ompelijattaret Anu ja Reeta. Mun työnkuva on sillä saralla missä vahvuudetkin eli sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Aluksi ja myös pääasiallisesti se tarkoittaa sitä, että päivitän ompelimon www.ompelijasi.fi– blogia. Ekasta postauksesta voit siellä käydä lukemassa miten blogi syntyi, mitä juttuja tulen siellä kirjoittelemaan ja käydä esittämässä vaikka toiveita tulevaisuuden blogiaiheista.

Bloggaaja ja sen työkalu

 

Olen tästä mahdollisuudesta tosi kiitollinen Ompelimo Kellon rohkealle ja innovatiiviselle yrittäjälle Anu Tuomaalalle. She is my inspiration, ehdottomasti. Mulla ei olis tullut nimittäin mieleenkään vaikkapa puoli vuotta sitten, että kertoisin teille tänään olevani ompelimon bloggaaja. Mutta niin onnellisesti siinä vaan kävi, että pääsen toteuttamaan jotain mitä Anu on visioinut. Toki mua myös jännittää mitä me yhdessä saadaan aikaan ja onko se sitä mitä toivotaan. Mutta tää on jokatapauksessa tähän elämänvaiheeseen, kun haluan vielä olla kotona lasten kanssa, ihan täydellinen osa-aikatyö. Tätä voi tehdä täydellä sydämen palolla, voisko muuta ihminen toivoa? Rukousvastaus, aivan kirjaimellinen ❤

 

 

Entäs Cause to Wear? No tämä blogi jatkaa ainakin osittain tuttua rataansa, koska mihinpä sitä koira karvoistaan. Ensin mietin, että kuinkahan mulla riittää virtaa päivitellä tätä omaa blogia. Kuitenkin todennäköisimmin kirjoittamisen flowhun päästyäni, tämänkään puolen päivitykset ei tunnu niin puurtamiselta. Mulla ainakin jostain syystä on helpompaa tuottaa sisältöä, jos teen sitä kohtuu paljon ja säännöllisesti. Oon huomannut tämän ja silti pidän valtaisia blogitaukoja. Pidätän itselläni oikeuden olla nainen ja siksi epälooginen tässäkin asiassa 😀

Muuttuuko siis mikään? No ihan pieniä muutoksia olen jo tässä tehnyt matkanvarrella tännekin blogiin. Yksi niistä on, että enkunkieliset osiot olen hiljattain suosiolla jättänyt pois. Ne oli vähän jäänne siitä ajasta, kun kirjoittelin tuolla DIY Showroomin yhteisössä, mutta nyt oon ajatellut, että kuvat puhukoon puolestaan ulkomaalaisille vierailijoille. Ja niin, aina voi käyttää google translatea. En tosin tiedä onko jälkimmäinen hyvä vai huono asia 😛 Lisäksi ne englanninkieliset osiot oli vähän rassaavia tehdä. Toki kielitaitoa on kiva pitää yllä, mutta en nyt halua tehdä tästä kirjoittamiseta pakkopullaa. Sitä se vähän oli, kun piti tehdä käännöstyökin joka kerta.

Tämä blogin kotimaistaminen on saanut mut myös pohtimaan blogin kovin hienoa, mutta hankalasti suomalaiseen suuhun taipuvaa nimeä. Senkin voisi muuttaa, mutta sitten pitäisi TAAS miettiä uusiksi tuo domain. Ehkä viimein päädyn johonkin geneerisempään bloginimeen, joka liittyy minuun itseeni. Voin sitten kirjoitella mistä huvittaa. Silleen lifestyle-blogin henkisesti enemmän. Mun lukijakunta on kuitenkin kohtuullisen suppea, joten ei tässä mitään katastrofia saisi aikaiseksi, vaikka domain vaihtuisikin.

Kertokaa mulle muut bloggaajat, miten ootte päätyneet valitsemaan juuri tuon bloginimen, joka teillä on? Minkälainen teidän mielestä on hyvä bloginimi? Ja kannattaako blogin nimi vaihtaa, jos se ei enää tunnu hyvältä?

Ja miksi oi miksi, tämä blogimuutospohdinta tulee aina uudestaan ja uudestaan ajankohtaiseksi ja on JOKA KERTA yhtä hankalaa.

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s