Yleinen

Blogivuosi 2016 revisited

Kohta ollaan jo helmikuussa. Kuitenkin hitaasta bloggaustahdista johtuen ajattelin, että on ihan ok vielä palata vuoteen 2016. Tässä siis vähän pohdintaa siitä miten viime vuosi sujui täällä blogimaailmassa. Ajattelin nostaa muutaman omasta mielestä kohokohdan ja kertoa vähän mitä oon oppinut 2016 aikana. Cause to Wear – blogivuoden 2016  tähtihetket siis tässä, olkaapa hyvät:

Pillit pussiin?

Varmaan merkittävin tapahtuma, joka itselle jäi mieleen oli pitkällinen pohdinta siitä jatkanko ollenkaan blogin päivittämistä. Elämä on aika vilkasta (edelleen) kolmen pienen lapsen äitinä enkä todellakaan halua priorisoida jotain blogimaailmaa sujuvan ja kohtuullisen kiireettömän arjen edelle. Kuitenkin jouduin toteamaan, että rakkaus kirjoittamiseen ja sisällöntuotantoon on kohtuullisen palava. Jokainen postaus on omanlainen synnytysprosessinsa tuskineen kaikkineen. Mutta lopputulos on yleensä niin palkitseva, että se saa jatkamaan. Ja mun tapauksessa myös ihanat lukijoiden kommentit.

Lisää aiheesta täällä:

4 syytä lopettaa bloggaaminen

Opit kierrätysompelusta

Tämä oli itselle, niinkuin tuntui olevan teille lukijoillekin, hyvä ja antoisa postaus. Kaikki sai alkunsa siitä, kun tein tämän huono-onnisen mekon kierrätyslakanasta ja se hajosi hetkessä atomeiksi.

 

Sen myötä aloin pohtia mitä olen kierrätysompelusta tässä blogiuran aikana oppinut. Ja olinhan minä jo jotain oppinutkin. Koko postaus luettavissa täältä:

4 oppia kierrätysompelusta

Naiseuden ytimessä-postaukset

Näitä ajatuksia naiseudesta ja sen olemuksesta oon rakastanut kirjoittaa joka kerta. Jonkin verran sydän vereslihalla niissä mennään, mutta eihän ne muuten teitä ketään koskettaisi tai auttaisi. Oon kokenut, että tälläkin saralla olisi paljon lisää sanottavaa, mutta en ole sitä vielä postausten muodossa saanut teille tuotua. Tulevana vuonna yritän taas ainakin muutamia aiheita käsitellä. 2016 tuli nämä aiheet:

Nainen-sun elämä riittää

Kielletyt raskauskilot

Pienten sanojen suuri voima

 

Muutama ohikiitävä kauneuspostaus

Kokeilin myös kauneusbloggaamista kahden postauksen verran 😀 Ei oikein ollut mun juttu. Toki hoidan kauneuttani niinkuin muutkin naiset, mutta nää omat rutiinit on niin selkäytimessä ja nimenomaan niitä rutiineja, että en vaan kerrassaan usko kenenkään innostuvan mun rasvan tai meikkivoiteen levityksistä. Kun on olemassa ihan oikeastikin taitavia ja asiansa osaavia kauneusbloggaajia ja vloggaajia. Eli suutari pysyttelee lestissään täällä tästä eteenpäin.

2016-02-03 12.08.51
ex-wannabe kauneusbloggari

Peruskaura eli DIY- ja tyylijutut

Tottakai edelleen pääosan blogin sisällöstä muodostaa tyyliin ja ompeluksiin liittyvät jutut. Niistä viime vuonna highlighteina (ainakin kävijämäärien perusteella) olivat seuraavat

DIY Villahousut

2016-01-25 15.27.59

DIY Kynähame

look3

Kieltämättä myös omasas käytössä nämä kaksi on olleet tosi paljon. Eli onnistuneita ompeluksia molemmat. Erityisen ylpeä olen villahousuista, koska ne on kuitenkin miehen vanhasta villapaidasta tuunattu ja ovat lämmittäneet mua monessa paikassa.

Yksi omia suosikkeja viime vuodelta oli myös bomber-takki, jonka tein vanhasta morsiushameesta. Siinä oli kaikki mahtavan kierrätysvaatteen ominaisuudet kohdillaan: kiva materiaali ja vieläpä trendikäs lopputulos.

DIY bomber-takki

bomber1

 

Summa summarum: ihan kohtuullinen blogivuosi ja hauska oli palata tähtihetkiin, koska on niitä kumminkin ollut. Onko teille jäänyt jotain erityistä mieleen viime vuodesta?

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Blogivuosi 2016 revisited

  1. Sinulla on tosi paljon hyviä aiheita täällä! Naiseuden ytimessä teema kosketti ja siitä olisi mukava lukea lisää sinun ajatuksia. Seuraan mielenkiinnolla kyllä kaikkia postauksiasi :).

    Tykkää

    1. Kiitos ihana Hanna ❤ Joo nuo naiseus-aiheet on myös omaa sydäntä lähellä, mutta vaativat aina tietyn kypsyttelyn ennenkuin saan ne kirjoitettuun muotoon. Kiva kuulla, että niistä on iloa muillekin kuin kirjoittajalle 🙂 Ihanaa alkanutta vuotta sulle!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s