Naiseuden ytimessä · suomeksi · Yleinen

2015 blogivuosi – Top 5

Recap of 2015 blogging year only in Finnish

Kulunut blogivuosi on ollut omalta osaltani aika vaihteleva hyvässä ja pahassa. Alkuvuodesta bloggailin innokkaasti DIY Showroom-yhteisössä, mutta jossain vaiheessa bloggausintoni hieman hiipui. Lopulta monien asioiden summana päädyin muuttamaan blogini omaan osoitteeseensa wordpressissä. Tykkäsin ja tykkään edelleen vapaudesta vastata itse blogini ulkoisesta lookista. Myös raskausaika ja vauvan saapuminen vaikuttivat ja vaikuttavat edelleen jaksamiseen, joten postauksia tulee harvemmin.

Pian itsenäistymiseni jälkeen liityinkin taas uuteen blogiyhteisöön Onni-blogeihin, jossa olen jatkanut koko loppuvuoden hyvässä seurassa. Sitä kautta olen myös löytänyt uusiin ihaniin blogeihin lukijaksi ja tajunnut samalla miten ammattimaista bloggaaminen nykyään on. Ja miten itsellä on niin paljon oppimista näiltä taitavilta kollegoilta!

Dia1

Mutta kuten kaikki tietävät: sisältö on kuningas. Tänä vuonna olen siis tehnyt yhteensä 45 postausta, joista 22 DIY-aiheisia. Osa postauksista on myös englanniksi, joten todellisuudessa lukumäärä on hieman isompi. Ei se mitenkään mahdottomasti ole, koska tuosta ei nyt tule edes 1/viikko. Mutta annan itselleni hyväksytyn arvosanan, koska tässä nyt on samaan aikaan mm. yhden ihmiselämän maailmaan saattaminen samaan aikaan.

Dia1

Ensi vuonna on myös tiedossa jotain pieniä muutoksia, joista merkittävin on varmaan blogin ulkonäkö. Ennen oman blogin aloittamista, ihailin monissa blogeissa tällaista simppeliä graafista tyyliä, jossa postaukset on listattu vain kuvina. Käytössä se ei kuitenkaan toimi ihan niin mahtavasti. Käytettävyys olisi perinteisemmässä parempi, joten siihen suuntaan mennään. Katsotaan milloin ehdin asiaan oikeasti paneutua.

Vuodenvaihteen kunniaksi päätin julkaista täällä viisi eniten kommentteja ja lukukertoja saanutta postaustani. Nämä nyt siis vain elokuusta tähän hetkeen, koska en vaan jaksa alkaa kaivelemaan statistiikkoja vanhan blogin puolelta.

Kertokaas mitkä oli teidän suosikkeja tältä vuodelta ja mitä toivoisitte ensi vuodelle? Ensi vuonna haluaisin itse tehdä enemmän tyyliaiheisia postauksia DIY-juttujen lisäksi.

Lopuksi kiitos kaikille lukijoille kuluneesta blogivuodesta ja menestystä jokaisen vuoteen 2016!

2015 TOP 5

1. DIY Oversize Coat – ehdottomasti myöa yksi omista muutosprojekteistani. Ei ehkä helpoimmasta päästä, mutta lopputulos palkitsi:

2015-10-22 15.04.27 kopio

2. DIY kudottu matto – myös erittäin onnistunut projekti. Monen virkatun trikookude-projektin jälkeen, neulomalla tehty matto yllätti kivalla ulkonäöllä. Ja on ollut mieleinen myös käytössä!

2015-10-26 09.44.44

3. Ulkonäöllä ON väliä – aina vähän kauhulla ja kieli keskellä suuta kirjoitan näitä mielipidepostauksia. Omana tarkoituksena ei kuitenkaan koskaan ole syyllistää ketään tai osoitella sormella. Olen huomannut, että blogimaailmassa provosoinnilla saa paljon lukijoita, mutta se on tie, jolle en todellakaan halua lähteä. Tavoite on aina rohkaista. Uskon, että tässä postauksessa onnistuin tavoitteessani kommenteista ja ystävien kanssa käydyistä keskusteluista päätellen.

4. 5 minuutin kampaus – siis oikeasti?!? En yhtään ajatellut, että joku olisi kiinnostunut siitä miten hiuksiani laitan. Mutta ehkä kauneusaiheset tutoriaalit voisivat olla myös ensi vuonna blogissa aiheena. Tosin minun rutiinit on niin yksinkertaisia, että niistä ei kovin montaa blogimerkintää irtoa 😀

Hairdo

5. DIY Kaftaanimekko – tämä ihana juhla-asu pelasti kesän ainoat hääjuhlat mukavuudellaan. Ja oli se kyllä omaankin silmään ihan tyylikäs. Appeni totesi, että sopisi vaikka Saulin juhliin. Kutsua odotellessa.

IMG-20150816-WA0001

 

Mainokset

6 thoughts on “2015 blogivuosi – Top 5

  1. Kiitos Johanna, tää on kyllä ollut itsellekin antoisa vuosi blogin osalta ja muutenkin! On kyllä ollut upeaa löytää uusia blogituttavuuksia Onnin kautta eli tunne on molemminpuolinen 🙂 Onnea alkaneeseen vuoteen myös sulle ❤

   Tykkää

 1. Sinun tyylisi on ihana! Tykkään paljon monista tekemistäsi jutuista ja mielenkiinnolla olen lukenut mielipiteitäsi. Mukavaa alkanutta vuotta!

  Tykkää

  1. Samoin sulle Hanna ja kiitos ihanasta palautteesta. Oon aina jotenkin miettinyt kiinnostaako lukijoita oikeasti mun tyyli ja sun kommentti on kyllä rohkaiseva.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s