Äitiys · DIY · Dressember · maternity

DIY Imetysmekko / Nursing Dress

English in Italics

Kuten joku on ehkä huomannutkin, blogi on pitänyt pientä taukoa tai bloggaaja paremminkin. 27.11. perheemme täydentyi pienellä tytöllä ja vauvakuplasta ei ole paljon poistuttu kyseisen päivän jälkeen. Nyt kuitenkin ajattelin postata yhden tässä kuukauden kuluessa tekemistäni pienistä DIY-projekteista. Varsinkin imettäviä lukijoitani tämä saattaa kiinnostaa.

Dressemberin hengessä muokkasin vanhasta äitiysmekostani imetyskelpoisen version todella pienellä vaivalla – lisäämällä vain vetoketjun ja lyhentämällä helmaa. Alkuperäinen äitiysmekko ei mittasuhteiltaan mahan häviämisen jälkeen ollut enää kantajaansa imarteleva eikä kaula-aukko mahdollistanut imetystä, mutta tämä puolen tunnin projekti pelasti tilanteen. Sitäpaitsi vetoketjut mekoissa ja muutenkin yläosissa on tosi muodikkaita just nyt! Alla lyhyt ohje todella helppoon tapaan lisätä trikoovaatteeseen vetoketju. Se ommellaan siis kankaan päälle suoraan.

Toki imettäessä mekko ei kovin paljon suojaa anna julkisilla paikoilla. Siksi sen kanssa voi käyttää villatakkia tai tätä DIY crop-top tyylistä villapaitaa. Alla kuva tästäkin tyylistä. Nuo crop-topit imetyspaidan tai mekon päällä on muuten ihan mahtavia imetysvaatteita näyttämättä siltä yhtään.

I transformed one of my maternity dresses into a nursing dress just by adding a zipper and shortening it slightly. Love how it turned out. Zippers in dresses and tops are everywhere on high street now, so this makes your maternity dress a fashion statement at the same time. At the end a short tutorial on how you can easily add a zipper by sewing it on top of the fabric.

If you want a bit more privacy when nursing your baby in public you can wear the dress with DIY Crop Sweater. Doesn’t look one bit a nursing outfit and still works beautifully!

Alkuperäinen mekko / starting point

2015-12-12 17.34.46

lopputulos / final result

2015-12-26 13.16.10

Tyyliteltynä / styled with crop Sweater

2015-12-26 13.15.08 2015-12-26 13.13.35

ohje / Tutorial

Dia1

Mainokset

4 thoughts on “DIY Imetysmekko / Nursing Dress

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s