Yleinen

DIY Scarf / Huivi

English in Italics

Huivit on olleet jo bloggaamisen alkuajoista lähtien tärkeä osa mun DIY projekteja. Ne on helppo toteuttaa ja ne tuovat ilmettä monenlaisiin asuihin. Ihan suomeksi sanottuna, tykkään huiveista. Muutama aiempi huiviproggis löytyy täältä: Tuubihuivi pyjamahousuista, Huivi miesten vanhasta poolosta.

Tänään huomasin, että haluaisin ohuesta neuloksesta (ei trikoo) harmaan huivin täydentämään päivän asua, jossa siis osana viime kertainen DIY Oversize takki. Niinkuin nyt vain nainen voi tarvia jotain juuri tällä sekunnilla 😛 Käsissäni on pyörinyt siskolta muutama vuosi sitten saatu neuloksesta tehty liivihame, joka on periaatteessa ihan kaunis, mutta jotenkin vääränmallinen mulle, kuten ao. kuvasta näkyy…

No tänään sitten ajattelin, että voisikohan tämän mekon muuttaa vaikka huiviksi. Ja päätinkin teidän iloksi tehdä sen mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Tähän DIY-projektiin tarvii siis vain sakset ja pari minuuttia aikaa. Kirjaimellisesti kaikki-osaa! Huivin kaulaan asettelu on toki oma taiteenlajinsa, että kaula-aukon saa piiloon, mutta sen kestää, kun itse projektiin menee niin vähän aikaa ja vaivaa. Alla kuvissa lähtökohtaa, lopputulemaa ja vielä lyhyt ”työohje”. Viimeinen itseä lähinnä huvittaa, mutta käsityötä se on saksiminenkin! Voit myös tehdä tämän mekosta, jossa on hihat. Saksi vain ensin hihat pois ja sitten avaa sivusaumat.

I have been DIYing scarves throughout my short blogging career since I happen to be a bit of a scarf lover. Here are a few previous DIYs in this area Infinity scarf from old PJs, Scarf from old men’s polo neck.

This time around I first had the material: a vest dress I got a few years ago from my sister. Loved the material, not so much the shape. As you can see from the starting point photo, it doesn’t do much for my figure. So I’ve worn it very little. Plus I decided just this morning that I needed a thin knitted greay scarf to go with my new DIY Oversize coat outfit.

So I decided to make this the easieast way possible. I laughed at actually making this into tutorial, but here it is. Making this takes less time than tying the scarf so that the neckline of the dress doesn’t show 😀 Hope you enjoy this. If you want to use a dress with sleeves, just cut the sleeves off first and then open the side seams. Takes two more minutes. Below pics from starting point, final product as part of my OOTD and the tutorial.

Lähtökohta / Starting point

IMG_1988

Lopputulos osana päivän asua / Outcome as part of OOTD

2015-10-22 15.04.28

2015-10-22 15.05.43 2015-10-22 15.04.27

”Tutorial”

Dia1

Mainokset

2 thoughts on “DIY Scarf / Huivi

    1. Eikö? Ja nyt onnistuu ihan jokaiselta, jolla pysyy sakset kädessä. Huivihan on oikeasti vain pala kangasta, joten mikä tahansa tarpeeksi iso ja kohtuullisen yhtenäinen pala toimii 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s