DIY · in English · style · suomeksi · tyyli

DIY Oversize Coat

English in Italics

Meni viikon viimeiseen päivään ennenkuin sain viimein postattua teille tämän viikon DIY projektin lopputuloksen eli oversize takin. Täältä edellisestä inspiraatiopostauksesta voitte katsoa minkä tyylistä takkia lähdin tavoittelemaan tällä kertaa. Ko. postauksen tyyleistä voi myös katsoa mallia stailaukseen.

Olen kyllä itse kohtuullisen tyytyväinen tähän ja ennenkaikkea siihen, että uskaltauduin takkia muokkaamaan. Olen aina pitänyt takkeja jotenkin muita vaatekappaleita paljon haastavampana muokkauskohteena. Sitähän ne kyllä ovatkin, koska useimmiten mm. vuoritus asettaa omat rajoituksensa. Tässä projektissa kuitenkaan en edes muutamaa saumaa lukuunottamatta kajonnut vuoriin muuta kuin pituuden osalta. Se on ehkä hieman reilu takkiin nähden, mutta ei tursua mistään välistä. Se riittää siis itselleni. Toinen asia, joka on vielä hankala hahmottaa on oma kokoni tämän raskauden jälkeen. Olen nyt niin viimeisilläni, että takki vaikuttaa ihan ok:lta. Saattaa kuitenkin olla, että se on jopa liiankin oversized, kunhan tämä maha tästä häviää. Toisaalta, sitten sitä voi vain vähän kaventaa. Alla kuvat lähtökohdasta ja lopptuloksesta. Ja postauksen ihan lopussa lyhyt kuvaohje siitä miten projektin toteutin.

I finally got around posting on this week’s DIY project – an oversize coat. Posted some DIY Inspo on it previously, so go and check out what the aim was from that post. Also some cool styling tips there. I’m happy how it turned out although unsure how it will fit after the pregnancy. If it’s too oversized then I can always take it in a bit more from the sides. Now I think it is just the right size. At the end of the post short photo tutorial on how I did the project. Below pics on the starting point and how it came out and on one of my styles for the coat.

Lähtökohta / Starting point

StartingPointOVersizeCoat

Lopputulos / Outcome

2015-10-18 13.36.22 2015-10-18 13.37.00

Stailasin takin yksinkertaisesti raidallisen poolomekon ja leggareiden kanssa.

My style of the day for the coat was simple. Added a some stripes and a pair of leggings.

2015-10-16 12.22.12   2015-10-16 12.18.33 2015-10-16 12.18.39

 

****************************************

OHJEET / TUTORIAL

DIYOversizeCoatTutorial

Mainokset

6 thoughts on “DIY Oversize Coat

 1. Tosi kiva muutos! Oversize -takkeja näkee paljon blogeissa ja usein ”takki auki” kuvattuna, jolloin näyttävät minusta tosi houkuttavilta ja tyylikkäiltä. Siksipä olen miettinyt, että miltä ne näyttävät kiinnipidettynä. Ehkä se menis ison osittain liehuvan huivin kanssa.. Kivasti olet takin stailannut 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos taas Johanna 🙂 Tykkään takista kyllä itsekin. Uskon, että myös kiinni vois pitää, jos ei ole tällaista valtavaa mahaa.. itsehän näytän lähinnä muumimammalta, jos en sitten virittele tähän jotain vyötä tms. Mutta ison huivin ja kapeiden farkkujen kans olis varmasti oikein kiva. Ja joku beanie-tyylinen pipo päähän.

   Tykkää

 2. Onnistunut muutos! Näytät hyvälle tässä(kin) takissa. Minä en ole vielä näihin uusiin takkimalleihin itseni päällä tottunut, sinulla ja monella muulla ne näyttävät kyllä hyviltä. Monet käsityölehdet ulkomaita myöten ovat nyt näitä takkeja täynnä ja kovasti kiinnostaisi kokeilla.

  Tykkää

  1. Kiitos 😊 Tämä vanhan muokaus on kyllä hyvä tapa kokeila erilaisia tyylejä ja trendejä. Itsekin oon ollut mieltynyt hieman perinteisempiin takkeihin, mutta onneksi tuli tämä takki vastaan ja päätin kokeilla. Uskon, että kirppareiltakin löytyis hyvin vanhoja takkeja materiaaliksi. Miesten takista tämän voisi kanssa helposti toteuttaa. Eli testiin vaan. Surauttelet vastaavan varmasti yhdessä illassa!

   Tykkää

 3. Tästäpä tulikin tosi tyylikäs. Tykkään kovasti. Ja tuo värisävy on sellainen klassikko. Mä yritin jonnekin tuonne kirjoittaa, että hei tykkään sun blogista mut se teksti taisi hävitä jonnekin… Bloggeriin tottuneelle tää WordPress tuottaa vähän pientä haparointifiilistä. En meinannut millään löytää ensin edes, et mistä pystyy jättään kommentteja… Mut kiva blogi sulla. Tykkään tästä tunnelmasta. Siinä on joku sellainen kodikkuus. Tyyliä, mut ei tyhjänpäiväistä. Inhimillistä. Tavataan taas! 🙂

  Tykkää

 4. Kiitos Sanna ❤ Kuten sanottua tuo kamelinvärinen takki on ollut pitkään haaveissa. Oon kyllä iloinen, että se näin hyvin onnistui. Toteutunut unelma siis tässä!

  Niin ja kiitos ihanasta palautteesta koko blogin osalta. Ihailen itse kovasti sun tapaa kirjoittaa, joten tämä todella lämmittää mun mieltä enemmän kuin arvaatkaan. Juuri tuon tyyppistä tunnelmaa olen tavoitellut, mutta sinä sen paremmin sanoitit. Itse oon jo sun blogin vakiolukija eli kiva jos vuoroin vieraissa 🙂

  WordPress, wordpress… myös meillä on hieman ristiriitainen suhde. Joskus toivon, etten olisi muuttanut bloggerista mihinkään. Toisaalta tämä alusta tarjoaa ihan erilaisia visuaalisia mahdollisuuksia. Ja toki rahalla sais tähänkin tehtyä vaikka mitä käytettävyyden osalta. Säästeliäänä naisena oon vielä tässä pisteessä, mutta katsotaan miten nopeasti hermostun kokonaan. Lähellä on 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s