Äitiys · DIY · in English · maternity · style · suomeksi · tyyli

DIY Crop Sweater

English in Italics

Tässä teille viime kerran inspiraatiopostauksessa lupaamani DIY crop top-tyylinen neulepaita. Sieltä voi DIY crop sweater tutorialmyös käydä katsomassa inspiraatiota stailaukseen. Materiaalina tähän oli siis vanha  neulostunika, jossa ei periaatteessa ollut mitään vikaa. Olin vain käyttänyt sitä niin paljon, että olin siihen jo vähän kyllästynyt. Ja ajattelin, että tällainen lyhyt neule olisi kiva pukea vaikka mekon päälle odotusaikana ja imettäessä se menee vaikka minkälaisen paidan päällä ja vähän myös näkösuojana. Täydellinen mamma-ajan vaatekappale siis.

Tällä kertaa stailasin sen farkkujen kanssa, mutta toimii myös kohtuullisen istuvan mekon kaverina raskausaikana. Reilumman kokoinen aluspaita saa aikaan muumimamma-efektin ison mahan kanssa, joten alle siis tyköistuvaa meille pallomahoille 🙂 Ohjeet löytyvät postauksen lopusta. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin minä ja päädytte testaamaan ohjetta!

Here is the DIY crop sweater I promised in my last inspo-post. Go there also to get more styles for this sweater. Material is upcycled old tunique dress, that was still in great condition. I was just bored with the style. Crop sweater works also great as maternity wear and nursing. Styling it with baby bump requires a tight top underneath though. Otherwise you’ll just end up looking huge 🙂 See below how I styled it and full tutorial at the end of this post. Hope you enjoy this and end up making one!

Mun tyyliin / My Style

DIY crop sweater tutorial DIY crop sweater tutorial DIY crop sweater tutorial

Ohjeet / Tutorial

DIY crop sweater tutorial

DIY crop sweater tutorial

Mainokset

3 thoughts on “DIY Crop Sweater

  1. Ihana DIY ja vau sun masua! 💕 Haluaisin tosiaan toteuttaa tän yhdestä mun neuleesta, mutta iiiks tarvisin kädestä pitäen ohjeistusta/rohkeutta. Kiitos ohjeesta, täytyy varmaan vaan ottaa sakset käteen ja ryhtyä toimeen 😉

    Tykkää

    1. Rennosti vaan. Se aloittaminen on mullekin aina vaikeinta, mutta saksimisen jälkeen yleensä jo sujuu helpommin 😊 Jos sulla on jo visio, niin varmasti onnistut. Muista raportoida sitten lopputulos!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s