Äitiys · DIY · in English · maternity · suomeksi

DIY Culottes / Housuhame

Here is the tutorial I promised in my DIY Inspo post for a trendy pair of culottes. From the previous post, you can also check 2015-09-21 10.53.58out cool styles for your pair. For my project I upcycled an old pair of tweed maternity pants. See end of post for tutorial. I tried to make the pics as good as possible, but ask me if you need any clarification. I love how mine turned out! 

Tässä viime kerran inspiraatiopostauksessa lupaamani huipputrendikkään housuhameen ohje. Stailausvinkkejä kannattaa käydä myös ko. postauksesta katsomassa, koska siellä on paljon tyylikuvia myös.

Omaan projektiini käytin lähtökohtana vanhoja äitiysmallisia tweedhousuja, jotka olen joskus edellisien raskauksien aikana hankkinut kirppikseltä. Täydellistä materiaalia siis. Lopussa kuvalliset ohjeet housuihin. Toivottavasti saatte niistä selvän. Kysyä saa kommenttikentässä mikäli joku osa ohjeesta mietityttää. Oon kyllä tyytyväinen oman housuhameeni loppputulokseen. Miltä se teistä vaikuttaa?

Lähtökohta /Starting point

2015-09-13 08.24.37 2015-09-13 08.24.36

Housuhame/ Culottes

2015-09-21 10.53.58  2015-09-21 10.52.59

2015-09-21 10.53.03

**********************************************************

Housuhameen ohje / Tutorial for Culottes

DIY Culottes tutorial 1 Cause to Wear

DIY Culottes tutorial 2 Cause to Wear

DIY Culottes tutorial 3 Cause to Wear

DIY Culottes tutorial 4 Cause to Wear

DIY Culottes tutorial 5

Mainokset

5 thoughts on “DIY Culottes / Housuhame

 1. No hienot tuli!! Oot niin kätevä! Minusta nuo vois Suomen talveen parittaa saappaiden kera, niin käyttöaika pitenis myös talveen 👌🏻

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Johanna ❤ Joo saappaita itsekin vähän ajattelin kaveriksi näille. Kun kangas on aika talvinen myös. Ja mulla on siis täydelliset ruskeat saappaat jo olemassakin. Kunhan oikeanlaiset kelit koittaa 🙂

   Tykkää

 2. Aivan! Saappaiden kanssa tulisi todellakin lisää käyttöikää talvea kohti 🙂 Tummanharmaa sävy on hyvä ja ajaton. Kiva kun käytit lähtömateriaalina vanhaa vaatetta. Toi haastetta, mutta toimii!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Piia! Itseasiassa nuo on tummanruskeat. En tiedä miten onnistuinkin ottamaan kuvia, joissa tuo väri on noin erilainen kuin luonnossa. Tämä on asia, jossa mulla todellakin on kehittymistä vielä 🙂 Mutta joo: mun ideologia on ollut tosiaan alusta lähtien ommella vanhasta uutta. Suomen kirpputorit on hyvää materiaalia pullollaan ja se ruokkii mun luovuutta vielä enemmän kuin ihan pelkkien kankaiden ostaminen.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s