DIY · in English · style · suomeksi · tyyli · Yleinen

DIY Dress – reblogged & restyled

Muistatteko vielä tämän mekon? Remember this dress? (more in English at the end)

Screenshot 2015-09-15 16.57.43
Click image for full tutorial

DIY tehty kesällä 2014 ja ollut Pinterestin omista linkeistäni suosituin eli täällä pinnattuna. Tästä alkuperäiseen ohjeeseen. Nyt on siis uudelleenpostauksen ja -stailauksen paikka. Huomasin myös, että se toimii hyvin äitiysvaatteena tunikamallina ja myös näin syksyllä, joten sitä suuremmalla syyllä. Alaosassa kaksi uutta tyyliä mekolle. Toinen tosi arkinen ja toinen olis ehkä sellainen toimistoonkin sopiva.

Alemman nahkaleggarit on muuten myös DIY ja ohje niihin täällä. Toinen asu on muutenkin tosi eettistä tyyliä. Kaikki on joko vanhasta tuunattua tai kierätettynä hankittua. Silkkihuivi Fidalta ja kengät jostain paikalliselta kirppikseltä. Kummasta asusta tykkäätte enemmän?

********************

Reposting my most popular Pinterest item – Off-the-shoulder dress made of upcycled bed sheet. Original tutorial here. Now restyled for maternity and for autumn.

The second style also includes another one of my DIYs. Check out also leather-front leggings tutorial. Kinda proud of the second outfit since it is all ethical head to toe. Added to the upcycled DIYs, silk scarf and pointed toe flats are from local thrift store.

Which one is your favourite look?

2015-09-15 08.45.05 2015-09-15 08.45.08

2015-09-15 15.53.40 2015-09-15 15.52.41

Mainokset

4 thoughts on “DIY Dress – reblogged & restyled

 1. Mä taidan tykätä tuosta alemmasta enemmän 🙂 Oli kyllä alunperinkin nätti mekko, mutta muuntui tosi hyvin. Tälläiset vaatteet on parhaita!

  Liked by 1 henkilö

 2. Kiitos kommentista Norudemu:) Itsekin tykkään siitä enemmän ulkonäöllisesti, mutta numero 1 on ehdottoman paljon mukavampi tämän pallomahan kanssa. Ja joo: monikäyttöiset vaatteet on kyllä rautaa!

  Tykkää

 3. No olispa vaikea sanoa että kummasta oikeesti tykkäisin enemmän, on niin selvästi eri ”käyttökohteet” näille tyyleille. Mutta kuvassa on kyllä niin kaunis nainen, sä oot huippu kun kannat kumpaakin tyyliä, rennompaa ja ”stailatumpaa” niin omannäköisesti, ihana! Kiva myös nähdä näitä suloisia pallomaha-stailauksia, jos sitten joskus itsekin tulevaisuudessa joskus… inspiroiduin!

  Tykkää

  1. Kiitos Ella ❤ Joo tyylit sopii eri tilanteisiin, joten hankalaa itsellekin mieltää kumpi on parempi. Ja näihinhän voi sitten aina palata, kun mammatyyli tulee ajankohtaiseksi :mrgreen:

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s