DIY · suomeksi

Lasten lippiksiä ja syy blogihiljaisuuteen

English Version Here

Nyt on taas koittanut vuodesta se aika, jolloin kevyempiä päähineitä tarvitaan. Joku saattaa muistaa viime kesän postaukseni ”The Eddie Cap”-ohjeella tehdyistä lippiksistä. Ohje on valitettavasti vain englanniksi, mutta se on havainnollisesti kuvitettu. Eli kannattaa vilkaista varsinkin, jos on ommellut hieman enemmän. Silloin varmasti onnistuu pelkistä kuvista hahmottamalla. Tässä linkki ohjeeseen Pinterestin kautta, jos haluatte lisätä omiin tauluihin.

Omat materiaalit olivat tottakai kierrätettyä. Isommalle pojalle tein lippiksen farkusta ja pienemmälle raitaisesta hieman tukevammasta neuloksesta. Taisi olla entinen R-Collectionin paita, jonka joskus kirpparilta ostin eurolla. Kohtuullisen uskollisesti palvellut siis ja sai vielä jatkoaikaa. Tässäpä lopputulokset:

2015-06-02 07.37.342015-06-02 07.38.23

Tykkään tästä ohjeesta myös siksi, että sisäpuolesta tulee pienellä vaivalla huolitellun näköinen:

2015-06-02 07.38.50

Tässä vielä lippikset uusien omistajien päässä:

20150530_111534 20150530_111512

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä se mun hyvä syy blogihiljaisuuteen. Hän on tässä:

20150602_122133

Olen siis ollut aika poikki ja huonovointinen koko alkuraskauden ja kaikki ylimääräinen on vaan pitänyt karsia pois. Mukaanlukien rakas ompeluharrastus. Suunnitelmia on tottakai pää täynnä, mutta toteutus on tosiaan saanut nyt odottaa tämän tärkeimmän eli masuvauvan kasvatuksen myötä. Hän on siis tulossa marraskuun lopulla ja pakostahan tämä tarkoittaa, että jotain raskaus- ja vauva-aiheista tuunausta myös saattaa ilmaantua teidän iloksi. Nyt siis alkaa huono olo ja väsymys väistyä ja pystyn jotain ylimääräistäkin puuhaamaan. Joten pysykää siis kuulolla 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s