interior design · sisustus · suomeksi

Jotain vanhaa, jotain uutta

English Version Coming Soon

Lyhyt postaus liittyen uuteen vuoteen. Tiedostan, että vuosi ei ole enää ihan aluillaan, mutta oikeastaan nyt vasta ehdin pysähtyä miettimään tulevaa vuotta enemmänkin. Siis bloggaamisen ja käsitöiden osalta. Innostuin viimeisimmästä sisustusprojektistani niin kovasti, että ajattelin tänä vuonna postailla vähän sisustukseen liittyviä DIY-juttuja enemmänkin. Tällaisen teeman ympärillä näitä postailen:

Goes interior design

 

Lisäksi joku ehkä huomasi, että viimein sain myös tehtyä logon blogille. Wuhuu… Sekin tässä graafisen suunnittelun huumassa syntyi, kun latailin monenlaisia fontteja koneelle tuota mainitsemaani sisustusprojektia varten.

Dia1

Lopuksi olette ehkä huomanneet, että olen siirtynyt tekemään DIY ohjeistukset suomeksi ja englanniksi eri postauksiin. Jotenkin itse tykkään lyhyemmistä postauksista, jotka mahtuu lähes yhdelle näytölle. Toivottavasti parantaa blogin käytettävyyttä. Vanhoja postauksia en ala muokkaamaan kuitenkaan.

Mutta jatkan kuitenkin pääosin tutulla linjalla eli kierrätysmuodin, tuunauksen ja tyylin parissa.

Olisko nämä hyviä ja toivottavia asioita teidän lukijoiden mielestä ja kiinnostaako sisustukseen liittyvät DIY-projektit ylipäätään?

Mainokset

2 thoughts on “Jotain vanhaa, jotain uutta

    1. Kiitos Johanna 🙂 Oon nyt ihan fileinä tästä erilaisten tekstien suunnittelusta. Pieni sisäinen graafikkoni on herätetty. Ihana, kun seurailet blogia uskollisesti.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s