DIY

DIY Tuubi / DIY Multi-Purpose Tube

English Version at the End of Post

Yksi viime aikojen DIY projekteistani on monikäyttöinen tuubi, jota voi käyttää toppina, kynähameena tai vaikka hätätapauksessa huivina. Tämäkin on niitä sarjassamme helppo ja nopea ompeluhomma. Kuten olen jo useaan otteeseen todennut: mulla ei riitä aika (eikä ehkä viitseliäisyyskään) isompiin projekteihin tässä elämäntilanteessa. Sitäpaitsi näissä saa nopeasti sen projektin loppuunsaattamisesta tulevan hyvän fiiliksen.

Kesällä nämä tuubit on ehdottoman käteviä ja näitä voi innostuessaan surauttaa monessa värissä useamman illan aikana. Halutessaan voi materiaalina käyttää myös esim. vanhaa pitkähköä paitaa, joka on syystä tai toisesta jäänyt kaappiin pitämättömäksi. Silloin ei tarvitse muuta kuin leikata alaosa irti kainalojen kohdalta, ommella putki suoraksi ja mahdollisesti kapeammaksi ja lisätä tarvittaessa kuminauha yläosaan. Mun mallissa sitä ei ole vaan leveä vyötärönauha ajaa sen asian. Suosittelen materiaaliksi mieluiten vähän elastaania sisältävää, jämäkkää trikoota tai jopa ohutta collegeneulosta. Elastaani on tärkeää istuvuuden takaamiseksi. Mun kankaassa sitä ei ollut ja kynähameversio on aika tukala päällä 🙂 Mutta kauneudesta pitää kärsiä vai miten se oli? 😛

Tätä nyt vois pukea päälleen varmaan sadalla eri tavalla, mutta alla muutama kesäinen versio. Kynähameena näkisin asiallisen paidan kanssa myös toimistokelpoisena tämän. Ohje löytyy jälleen postauksen lopusta.

IMG_3037  IMG_3084 IMG_3110

 

********************************

DIY Multi-Purpose Tube

One really cool and practical DIY project I fnished recently is a multi-purpose jersey tube. You can wear it as a top, pencil skirt or even an infinity scarf. So very versatile piece of clothing and so easy to make. You can create several of these on one evening if you really get into it.

Material I used for this project was piece of an old jersey I got from my mother-in-law (probably remnant from the 80s) and it doesn’t have any elastine in it. However, I recommend you try to find fabric that includes 5% elastine because it will give you a better fit. Plus the tube will be a lot more comfortable. This all means that I have had some very sweaty moments putting my white tube on and especially when wearing it as a pencil skirt 😛

You could wear this tube in a million different ways, but here are few summery looks I like. I think it could go as an office attire with a more formal shirt and a pair of nice pumps.

IMG_3037  IMG_3084 IMG_3110

Ohjeet/Tutorial

Dia1

Dia2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s