second hand · style · tyyli

Vaihtopöydän aarteita / Second Hand Treasures

English Version at the End of Post

Tänään meillä oli upea tapahtuma, jota olin mukana järkkäämässä. Upeaa musiikkia (kiitos Saila <3), paljon iloisia naisia, herkullista ruokaa  ja VAIHTOPÖYTÄ!! Viimeisin ei tietenkään ollut pääosassa, mutta silti haluan hehkuttaa vaatteiden vaihdon ihanuutta. Järjestäkää vaatteidenvaihtobileitä ystävät, järjestäkää!! Nytkin tosi moni oli tuonut pöytään kivoja, mutta itselle syystä tai toisesta epäsopivia vaatteita. Oli ilo seurata miten uudet vaatteet ja asusteet löysivät uusia ja onnellisia omistajia! Anteeksi kuvien surkea laatu, mutta kännykkäkamera yhdistettynä huonoihin valoihin ei ole mikään mahtiyhdistelmä valokuvauksen kannalta. Mutta tässä näette, että kaikkea kivaa oli. Ja tässä oli vain osa!

WP_20140503_006WP_20140503_004

Itse ajattelin ensin, että ei täältä mitään mulle löydy. No onneksi olin kuitenkin väärässä. Löysin kaksi täysin sopivaa vaatekappaletta, jotka yhdessä muodostavat ihanan kesäasun. Kas näin:

IMG_2830 IMG_2853

Toppi on aika yllättävä minulle kuosiltaan, mutta joku tässä kuitenkin viehättää. Ja nuo niitit kauluksessa on kans aika kivat. Oon varmaan tullut aivopestyksi, kun oon lukenut kaiken maailman muotiblogeja ja sivustoja viime aikoina. Niittejä näkyy vaatteissa ja asusteissa nimittäin tosi paljon.

IMG_2837

Housut on aika perus chinot, mutta istuu kivasti. Ja tykkään tuosta väristä. Tässä asussa mua innostaa tuo punkahtava paita asiallisten housujen kaverina. Katsotaan tuleeko näitä oikeasti pidettyä yhdessä.

Kaksi muutakin juttua löysin, mutta niistä tehdään jotain uutta. Tämä keltainen paita päätynee minulle asusteiksi. Eli pantaa ja huivia ajattelin näistä tehdä. Väri on juuri oikea nykyiseen tummansiniseen parkatakkiin.

IMG_2851

Sitten tämä Rils’in pellavahame. Malliltaan se on ehkä hieman vanhanaikainen, mutta tykkään pellavasta kankaana ja jotenkin ajattelin tätä päivittää. Esittelen näitä päivitettyinä sitten tulevissa postauksissa.

IMG_2849

Ensi kerralla kaivelen arkistojen kätköistä mun DIY-juttuja.

 

*******************************

Second Hand Treasures

Today we had an event for ladies where we had a clothes swap as part of the days agenda. Possibility to get second hand clothes with no money and to get rid of the items in your wardrobe you’ve not worn for ages. Cool idea!! Loved to see the happy faces looking around to find stuff to take home.

WP_20140503_006WP_20140503_004

At first glance, I thought I wasn’t going to find anything. Luckily I was wrong and came home with 4 items two of which are ”ready-to-wear”. Together they actually make a pretty cute summer outfit, dont you think?

IMG_2830 IMG_2853

I like the studs on the collar of the top. It is much edgier than I would have ever bought myself, but this is the beauty of the swapping. You might end up with something you never thought of owning or wearing.

IMG_2837

Trousers are basic chinos, but I like basic. Besides I love the combo of wearing edgy top with classic pants.

The other two items need a bit of work on my DIY factory to make it to my wardrobe. First this jumper is going to end up as a headband (no surprise there) and scarf. It is the perfect shade for my dark blue parka jacket.

IMG_2851

Then this linen skirt. It is tiny bit old-fashioned, but I love the material. Need to think about how to update it. The length is perfect, but shape is not. Will let you know how these two turn out in the future posts.

IMG_2849

Next time some DIY stuff from my archives.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s